Perhekoti Villa Tyyni on ammatillinen perhekoti, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä Kempeleen keskustassa. Ammatillinen perhekoti on perhekotiyhteisö, jossa perhekotivanhemmat asuvat vakituisesti yhdessä perhekotiin sijoitettujen lasten kanssa. Perhekotiin sijoitetut lapset ovat sijoitettuna joko avohuollon tukitoimena tai huostaanotettuja. Meille sijoitetut lapset ovat 8-13- vuotiaita.

Etsimme joukkoomme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Koulutus voi olla sosionomi (amk) tai yhteisöpedagogi, myös alan opiskelijat huomioidaan. Tehtäviin kuuluu perhekotiimme sijoitettujen lasten hoito-, kasvatus ja ohjaus. Ohjaustaidot ovat lasta osallistavia ja saamalla lapsen mukaan esim. ruuanlaittoon. 

Työ sisältää perhekodin autolla ajamista joten ajokortti on välttämätön. 

Toivomme hakijalta
Hyviä tiimityötaitoja
Työkokemusta lastensuojelusta tai erityistä tukea tarvitsevien lasten hoidosta
Jämäkkää ja periksiantamatonta työskentelyotetta
Intohimoa kodinhoidollisiin tehtäviin

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ammatillisessa perhekodissa työskentelystä.

Työaika on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä painottuen iltaan (työajat sijoittuvat aamuvuoro klo 7-16.00 välille ja iltavuoro klo 12-21.00 välille), työvuoroja voi myös olla viikonloppuisin.

Työsopimuksessa noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi viimeistään 15.9.2021 mennessä. Arvioitu työn aloitusajankohta on mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Yhteystiedot

Petra Petrelius-Tikkala, puh. 044 235 7720, perhekoti@villatyyni.fi

Työpaikan osoite

Savitie 11, 90440 KEMPELE

Halutut taidot ja pätevyydet

Lähikasvatus, Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus

Palkkaus

Sopimuksen mukaan

Työkokemus

1-5 vuotta

Työ alkaa

heti sopivan henkilön löydyttyä

Työaika

2-vuorotyö

Työn kesto

yli 12 kuukautta